A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації спільно з ГО «Рада національних культур Вінниччини» долучились до проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні»

Дата: 06.04.2017 17:29
Кількість переглядів: 356

     З метою підтримки внутрішньо-переміщених осіб управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації спільно з ГО «Рада національних культур Вінниччини» долучились до проекту «Сприяння відбудові та сталому розв’язанню проблем ВПО та постраждалого від конфлікту населення в Україні».

   05.04.2017 року у Центрі національних культур Вінниччини відбулась робоча зустріч керівництва управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації з представниками Міжнародної організації з міграції та громадських організацій області, під час якої обговорено питання реалізації зазначеного проекту на території Вінницької області.

    Основною метою проекту є представлення різноманітних культурних традицій та звичаїв національних спільнот Вінниччини, організація і проведення міжнаціональних фестивалів.

   Начальником управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації І. Салецьким зазначено, що управлінням буде надано всебічну допомогу в організації спільного міжнаціонального проекту.

    Крім того, управлінням у справах національностей та релігій облдержадміністрації спільно з  ГО «Рада національних культур Вінниччини» буде підготовлено проект грантової пропозиції щодо мультимедійного забезпечення класу для вивчення мов національних спільнот у Центрі національних культур Вінниччини, а саме мультимедійного проектору, інтерактивної дошки та ноутбука, а також підтримки діяльності кримсько-татарської спільноти у вигляді підготовки щодо проведення міжнаціональних фестивалів, зокрема, щодо забезпечення національними костюмами.

    Одночасно, в ході зустрічі презентовано ще один напрямок роботи, а саме, розроблений управлінням у справах національностей та релігій облдержадміністрації спільно з ГО «Рада національних культур Вінниччини» проект - «Вікно допомоги». Учасники заходу подякували за допомогу, а також виразили готовність до співпраці у реалізації міжнародного проекту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень