A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вінницька молодь здійснила подорож дорогами Реформації

Дата: 19.06.2017 09:41
Кількість переглядів: 351

У рамках проекту «500-річчя Реформації» протестантська молодь Вінниці провела гру-квест «Дорогами Реформації» для своїх друзів. Гра розпочалася 18 червня у Центральному парку м. Вінниці. У заході взяли участь більше 60 учасників.

Усі завчасно зареєстровані через соціальні мережі учасники гри сформували шість команд та відправилися в мандрівку центром міста в пошуках станцій «Quinque sola».

На станціях молодь брала участь у змаганнях, конкурсах, виконувала біблійні завдання та отримувала знання про п’ять стовпів Реформації. Після завершення гри усі учасники отримали гарантований приз (навушники), а в команді, яка перемогла, кожен отримав портативний зарядний пристрій. Усім від імені оргкомітету R500 вручили книгу «Дорогами Реформації».

Під час проведення гри, а це біля п’яти годин, в парку проходив концерт християнської пісні, звершувалася програма по проекту «Подаруй щастя», працювали фото-зони для бажаючих зробити пам’ятне фото, майстер-класи та багато іншого привабливого для відпочиваючих у парку.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень