A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ВІДБУЛАСЬ ЗУСТРІЧ СПІВГОЛІВ ЗМІШАНОЇ МІЖУРЯДОВОЇ УКРАЇНСЬКО-РУМУНСЬКОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ ОСІБ, ЯКІ НАЛЕЖАТЬ ДО НАЦІОНАЛЬНИХ МЕНШИН

Дата: 17.04.2018 09:46
Кількість переглядів: 334

    Перший заступник Міністра культури України, голова  Української частини  Змішаної міжурядової Українського-Румунської комісії з питань забезпечення прав осіб, які належать до національних меншин, Світлана Фоменко провела зустріч з з Державним секретарем Міністерства закордонних справ Румунії, головою Румунської частини Змішаної міжурядової Українсько-Румунської комісії з питань забезпечення прав осіб, які належать до національних меншин Дануц Себастьяном Некулеєску. У засіданні також взяли участь  Надзвичайний і Повноважний Посол Румунії в Україні  Крістіан-Леон Цуркану, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Румунії Олександр Баньков   та представники Міністерства закордонних справ Румунії.

    Сторони обговорили низку питань, пов’язаних з подальшим розвитком співробітництва в галузі освіти, науки, культури та інформації, а також реалізації спільних культурно-мистецьких проектів.

    За результатами зустрічі сторонами була досягнута домовленість про проведення VIІ сесії Змішаної Українсько-Румунської міжурядової комісії з питань забезпечення прав осіб, які належать до національних меншин, восени цього року.

 

Джерело:http://mincult.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=06730A89B8AB7E4920E31750A04DAB6E.app2?art_id=245358400&cat_id=244913751


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень