A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ ЕТНОНАЦІОНАЛЬНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ УКРАЇНИ

Дата: 14.06.2018 10:38
Кількість переглядів: 364

    Під головуванням Першого заступника Міністра культури України Світлани Фоменко відбулось засідання Ради етнонаціональних організацій України.

    У засіданні взяли участь представники парасолькових організацій, що представляють інтереси більшості національних меншин в Україні.

    Під час засідання Голова правління Міжнародної громадської організації «Інтернаціональний союз», член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Дарія Карякіна презентувала оновлену редакцію Концепції мовлення з тематики національних меншин Національної суспільної телерадіокомпанії України.

   Після обговорення пропозиції щодо внесення змін до згаданої Концепції було прийнято рішення стосовно її доопрацювання.

    Особливу увагу члени Ради етнонаціональних організацій України приділили розгляду нещодавніх подій, пов’язаних з нетолерантним ставленням невідомих осіб до представників ромської національності. За результатами обговорення Рада вирішила виступити зі зверненням до суспільства та правоохоронних органів, в якому рішуче засудила прояви агресії, які найімовірніше є злочинними діями провокативного характеру.

    Також під час засідання було висловлено підтримку  заяві ВААДУ  щодо неправдивої інформації, викладеної  у листі конгресменів США щодо ситуації з антисемітизмом в Україні та Польщі.

 

Джерело:http://mincult.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=1F2FCB62B3C1D03BA8768546E96A5310.app2?art_id=245376501&cat_id=244913751


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень