A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Керівники Вінниччини привітали християн західного обряду з Великодніми святами

Дата: 02.04.2018 11:10
Кількість переглядів: 379

          Великий День Христового Воскресіння християни західного обряду відзначають цьогоріч 1 квітня. Аби привітати вінничан католицького віросповідання з одним із найбільш християнських свят, 31 березня на Великодню службу у Костел Святої Діви Марії Ангельської завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк та в.о. керуючого справами виконкому Вінницької міської ради Сергій Чорнолуцький.

          «В цей вечір, у передчутті великого Таїнства, яке вселяє в кожного з нас віру й любов, ми, як ніколи, звертаємось до Господа Бога, просимо в Нього щастя для наших дітей, рідних, здоров’я та благополуччя. У храмі дуже багато дітей, і це найбільша цінність, бо все, що ми робимо в нашому житті, пов’язано з прагненням, аби наші діти й онуки були щасливими», - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій. 

         Керівник ОДА побажав усім присутнім любові, злагоди, добра та Божого благословення, а також традиційно передав для громади храму кошик достатку. Окремий великодній дарунок отримали й діти релігійної громади – сертифікат на паломницько-туристичну поїздку духовними святинями Вінниччини.

          Також зі словами вітань до вірян звернулися заступник голови обласної Ради Михайло Кременюк та в.о. керуючого справами виконкому Вінницької міської ради Сергій Чорнолуцький, побажавши кожній родині миру, достатку й добра.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень