A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

День Незалежності Грузії

Дата: 24.05.2019 11:20
Кількість переглядів: 309

Шановна грузинська громадо Вінниччини!

Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації щиро вітають Вас з днем Незалежності Грузії!

Грузія – держава з багатовіковою історією. Частину своєї культури і традицій грузинський народ приніс в Україну ще на початку ХVIII століття, коли рятувались від турецького переслідування.

Вже впродовж століть грузинський і український народи єднає щира і сердечна дружба. Навіть у часи важких випробувань, наші народи завжди відчували дружнє плече підтримки один одного.

Першоосновою українсько-грузинських двосторонніх зв'язків стало підписання 5 грудня 1918 року Договору про дружбу і співробітництво двох незалежних держав. Дипломатичні відносини між двома незалежними державами були встановлені 21 липня 1992 року. А вже через два роки у квітні почало діяти Дипломатичне посольство Грузії в Україні.

Щиро вітаємо грузинську спільноту Вінниччини та весь народ славної Грузії з Днем Незалежності! Бажаємо вам і Вашій державі справжньої свободи, перемоги, демократії, процвітання і миру!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень