A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

У Центрі національних культур Вінниччини відбулось засідання Ради національних спільнот Вінниччини

Дата: 12.02.2018 11:33
Кількість переглядів: 337

Розпочалось засідання з вшанування пам?яті хвилиною мовчання почесного члена Вінницького обласного земляцтва білорусів Тишкевича Михайла Мойсейовича, який пішов у вічність 04.02.2018 року.

Начальник управління Ігор Салецький ознайомив  присутніх представників національних спільнот з  планом роботи управління на 2018 рік щодо підтримки діяльності  національно-культурних товариств та запевнив про подальше  створення належних умов для вільного розвитку національних культур на Вінниччині.

Заступник начальника управління Алла Ратинська спільно з представниками національних спільнот узгодила  перелік запланованих заходів, фінансова допомога яких передбачена Програмою підтримки діяльності національно-культурних товариств області та забезпечення міжконфесійної злагоди і духовно-морального розвитку Вінниччини на період до 2016-2020 роки.

Також зазначила, що у 2018 році заплановано видання інформаційного бюлетеня  «Вінниччина - національно-культурний нарис». Цей бюлетень стане першим друкованим виданням про історію, традиції, звичаї, пам?ятки духовної та матеріальної спадщини національних спільнот Вінниччини, в якому передбачається висвітлення сучасного стану етнонаціонального розвитку області.

Після вирішення питань щодо співпраці управління з національно-культурними товариствами у 2018 році, голова громадської організації «Рада національних спільнот Вінниччини» Мераб Нарсіа  провів  робочу нараду з її Правлінням.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень