A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Дві тисячі прочан вирушили в піше паломництво з Браїлівського монастиря до Почаївської Лаври.

Дата: 21.08.2018 12:07
Кількість переглядів: 363

19 серпня, в день свята Преображення Господнього,  у Свято-Троїцькому Браїлівському жіночому монастирі був відслужений молебень на благословення у дорогу для прочан, що вирушили цього дня у багатоденне піше паломництво до Успенської Почаївської Лаври.

Вже 17-й рік поспіль паломники з Браїлова йдуть до Почаєва, щоби відсвяткувати разом з прочанами з усієї України престольне свято Почаївської Лаври – Успіння Пресвятої Богородиці. Як і у попередні роки, очолює хресну ходу священик Браїлівського монастиря архімандрит Іоасаф (Ковецький), якому допомагають священики з Вінницької єпархії.

Архімандрит Іоасаф повідомив, що цього року з Браїлова вийшло близько дві тисячі паломників. Частина з них повернеться додому після першого або другого дня паломництва, а далі шлях продовжать понад півтисячі прочан. Серед них, як зазначив священик, не лише жителі Вінниччини, але й паломники з Житомирської, Хмельницької та інших областей.

Упродовж всього шляху паломники співають молитви й акафісти, священики читають молитви за Церкву Христову і за мир в Україні.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень