A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

«Осанна Господу, осанна!» - у Вінниці презентували книгу відомої української поетеси Тетяни Яковенко

Дата: 13.04.2017 12:47
Кількість переглядів: 391

     

      Напередодні одного з найшановніших християнських свят - світлого Воскресіння Христового, 12 квітня представники управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації прийняли участь у  презентація збірки поетичного переспіву Святого Письма «Осанна, Господу, осанна», автором якої є видатна поетеса та науковець Подільського краю - Тетяна Яковенко.

       Даний захід, який відбувся у приміщенні читальної зали відділу економіки і новітніх технологій Вінницької ОУНБ ім. Тімірязєва, за сприяння редакції часопису «Вінницький край», зібрав представників творчої інтелігенції, науковців, бібліотечних працівників, студентської молоді та духовенства.

       У вітальному слові представник Української греко-католицької церкви, настоятель храму Покрова Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви м.Вінниці о.Григорій Рогацький привітав авторку із виданням збірки та наголосив: «для розуміння мудрості Слова Господнього, може використовуватись не тільки автентична форма подання Біблійних текстів, а й більш збагачена сучасними лексичними зворотами поетична форма, що робить їх більш прийнятними для глибокого розуміння насамперед молоддю, впливаючи таким чином на її духовне збагачення».   

     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень