A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

На День незалежності в храмах Вінниччини відбулися соборні молитви за Україну

Дата: 28.08.2017 13:43
Кількість переглядів: 358

    У молитовному єднанні вінничани зустріли День незалежності. Сьогодні у Свято-Преображенському кафедральному соборі м.Вінниці відбулася соборна молитва за Україну.

    Віряни і духовенство храму  спільно з керівництвом області та міста, делегаціями сусідніх країн та вінничанами молились за Україну, мир та єдність у державі, її духовне та економічне процвітання.

    Людей різних поглядів та інтересів, релігійних переконань об’єднало спільне бажання  – просити у Господа милості та допомоги для рідної держави та нашого народу.

    «Таке єднання ми повинні мати і у справах: у праці, у прийняті рішень, у мріях і переконаннях і, навіть, у диханні, коли це йдеться за рідну Землю і Батьківщину. У цьому міць і майбутнє нашого народу» - прокоментував цю подію голова обласної державної адміністрації В.Коровій.

    В цей же день православні, католицькі, протестантські та нехристиянські релігійні спільноти в різних населених пунктах області своїми різними за величиною громадами у такому духовному єднанні молились за вільну та процвітаючу Україну.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень