A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Представники духовенства відвідали благодійний захід, присвячений загиблим у АТО співробітникам СБУ

Дата: 20.02.2017 14:14
Кількість переглядів: 359

       

        19 лютого у концертній залі Вінницької обласної філармонії відбувся благодійний захід, присвячений пам’яті загиблих на сході України співробітників Служби безпеки України. У рамках заходу була презентована виставка картин «Невидима варта» художниці та офіцера СБУ Лесі Шиденко, а також вистава-реквієм «Війна без строку» за участю студентів Національної академії СБУ. 

      Серед гостей заходу були представники обласної влади, керівники і співробітники управління СБУ Вінницької області, офіцери і військовослужбовці військових частин Повітряних Сил ЗС України та Національної гвардії України, представники духовенства, зокрема, священнослужителі, які у якості капеланів і волонтерів і постійно надають підтримку українським воїнам у зоні АТО, військові лікарі, студенти, представники громадськості.

        Благодійний захід був присвячений пам’яті співробітників спецпідрозділу «Альфа» та інших підрозділів СБУ, котрі одними з перших прийняли на себе удар озброєних терористів у Донецькій та Луганській областях і загинули у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність України. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень