A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ІІІ благодійний фестиваль польової кухні за участі представників національно-культурних товариств

Дата: 29.06.2017 14:44
Кількість переглядів: 322

28 червня у день Конституції України відбувся ІІІ благодійний фестиваль польової кухні пам’яті вінничанина Тараса Сича - пацифіста, який служив кухарем у батальйоні «Київська Русь» та загинув у «Дебальцевському котлі» 13 лютого 2015 року.

У Центральному парку м. Вінниця на площі біля кіноконцертної зали «Райдуга» гості фестивалю могли скуштувати страви, представлені учасниками заходу та вкласти свій внесок у підтримку бійців на Сході.

Третій рік поспіль до участі у добрій та благородній справі долучились й представники національних спільнот області.

Запашні національні кулінарні їства були представлені національно-культурними товариствами. Бігос від польської, хінкалі від грузинської,  курячий бульйон з грінками та бутербродами з форшмаком від єврейської та справжня ромська уха з півня та карасів від ромської громад були родзинкою на фестивалі польової кухні.

Вінничани та гості міста вишиковувались у довгі черги, щоб скуштувати смачних страв, які готувались на відкритому вогні.

Також у фестивалі взяли участь кулінарний експерт та фіналіст проекту «Майстер-шеф» Ігор Місевич, Центр професійно-технічної освіти торгівлі та харчових технологій, польові кухні військових частин та інші.

Під час готування страв перед глядачами виступили солісти та оркестр збройних сил МНС у Вінницькій області. Біля імпровізованої сцени була розташована виставка бойової техніки та фотовиставка бійців АТО.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень