A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вірян західного обряду привітали зі Святом Великодня

Дата: 22.04.2019 14:54
Кількість переглядів: 307

З нагоди відзначення Світлого Христового Воскресіння за григоріанським календарем, начальник управління   у справах  національностей та релігій облдержадміністрації  Ігор Салецький та заступник Вінницького міського голови Владислав Скальський привітали християн західного обряду з одним із найбільших християнських свят.

20 квітня представники органів державної влади, за доброю традицією, відвідали костели міста Вінниці (Пресвятої Діви Марії Ангельської (вул. Соборна), Святого Духа (мікрорайон «Вишенька»), Святого Франциска (вул. Добролюбова)) та передали вітання віруючим від імені голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія, голови обласної Ради Анатолія Олійника та Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Великдень — це свято єдності, єдності нашої з Воскреслим Христом, єдності один з одним. Воно об’єднує усіх: жінок і чоловіків, дітей і дорослих, багатих та бідних – зазначив у вітальному слові Ігор Салецький.-Збережімо ж нашу священну єдність та радість цієї осяйної ночі! І нехай Воскреслий Христос обдарує нас мужністю та рішучістю, міцним здоров’ям і твердою  вірою –у Бога і у те, що в Україні запанує мир,  добробут та любов.

Настоятелі парафій подякували представникам влади за увагу до вірян та добрі слова Великодніх побажань.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень