A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Дитячий хор «Молоде листя» з м. Бар взяв участь у Міжнародному харцерському фестивалі у м. Кельце

Дата: 03.08.2018 15:12
Кількість переглядів: 324

З 9 по 22 липня 2018р. у м.Кельце відбувся 45 –й  Міжнародний харцерський фестиваль шкільної молоді. На фестивалі були  представлені  колективи різноманітних жанрів зі всіх регіонів Польщі та з багатьох міст Украіни. Вінниччину представляв Дитячий хор «Молоде листя», який діє при «Польському домі» м. Бар.

Програма фестивалю була насиченою, цікавою, змістовною та різноманітною. На протязі 2-х тижнів перебування у м.Кельце молоді подоляни мали змогу виступити на фестивальних майданчиках м. Кельце та місцевому костелі, побувати на цікавих екскурсіях та відвідати майстер класи з хорового мистецтва, взяти участь у квестах та виступити на келецькому радіо. Найважливішим та незабутнім для учасників хору було отримання ІІ місця за виконання конкурсної програми та участі у Гала-концерті фестивалю в якості  володарів ІІ нагороди «Срібна ялина».

Дитячий хор «Молоде листя» вкотре гідно представляв польську  спільноту Вінниччини у Польщі, стверджуючи можливість вільного розвитку  польської культури на Поділлі, участі у престижних фестивалях та конкурсах при підтримці управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень