A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Повноліття творчої діяльності відзначив єврейський ансамбль «Сімхе»

Дата: 18.12.2018 15:20
Кількість переглядів: 317

15 грудня в приміщенні міського палацу мистецтв «Зоря» відбувся творчий вечір народного аматорського ансамблю «Сімхе» («Радість»). Ансамбль створено у 2000 році при Вінницькому обласному товаристві єврейської мови та культури – голова Олександр Цодікович.

За час існування, жіночий колектив на чолі з керівником Наталією Бахчеван, брав участь у багатьох культурно-мистецьких заходах, які представляли культуру національних меншин в області та Україні.  Колектив є неодноразовим учасником і лауреатом фестивалю національних культур «Подільські барви» (м.Вінниця), дипломантом Всеукраїнського фестивалю «Ми – українські» - (м.Приморськ, Запорізької області), лауреатом фестивалю «Шолом, Україно!» у (м. Київ). У їх доробку звучать пісні на мові ідиш, українською, російською англійською мовами та івриті.

Під час майже двогодинного концерту не вщухали оплески вдячних глядачів. Також, було продемонстровано фотоматеріали вісімнядцятирічної творчої діяльності колективу та участі їх у різних культурно-мистецьких проектах. 

Концерт відбувся за підтримки управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації, американського єврейського об’єднаного розподільчого комітету «Джойнт» та обласного єврейського благодійного центру «Хесед-Емуна» («Турбота і Віра»).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень