A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

XVІІІ Дні польскої культури у м. Бар

Дата: 14.05.2018 15:48
Кількість переглядів: 355

11-12 травня 2018 року у м. Бар пройшли XVІІІ-ті Дні польської культури, в рамках якого відбулась міжнародна науково-історична конференція, присвячена 250-річниці Конфедерації Барській, а також художній пленер та концерти польських колективів, які прибули до м. Бар для участі у Днях свята польської культури. Урочистим фіналом мистецьких заходів, що відбувся 12 травня 2018 року у приміщенні Польського Дому, став гала – концерт. У заході взяли участь аматорські творчі колективи польських громадських організацій з Вінниччини, Житомирщини, Київщина та Буковини. Також, перед глядачами виступили колективи з мм. Рибнік, Хорошів, Пєтровець Дольний Республіки Польща.

По завершенню концерту зі словами подяки його організаторам та учасникам виступили Депутати Польського Сейму - Анна Мільчановська та Іренеуш Зиска, вице директор Товариства «Спільнота Польська» у Варшаві - Кшиштоф Лахманський, Генеральний консул РП у Вінниці – Дамян Чярчінський та представники делегації з міст побратимів – Рибнік, Стараховіце та Квідзин Республіки Польща.

Директор Польського дому Маргарита Медведєва та голова Барського районного культурно-освітнього товариства поляків ім. Конфедератів Барських Олена Черняк - головні організатори заходу, отримали грамоти та подарунки від управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації, які, зі словами подяки за співпрацю, вручила заступник начальника управління Алла Ратинська.

XVІІІ-ті Дні польської культури у м. Бар пройшли у дружній та братерській атмосфері за підтримки польських інституцій та управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень