A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Вокальний ансамбль «Срібні голоси» Спілки поляків Вінниччини на 50-х Світових зустрічах полонійних хорів

Дата: 05.08.2019 11:47
Кількість переглядів: 372

На запрошення Товариства Спільноти Польської у Варшаві, народний аматорський польський вокальний ансамбль «Срібні голоси» громадської організації «Спілка поляків Вінниччини» взяв участь у Хоровій Академії, яка відбулась з 14 по 22 липня 2019 року у м. Кошалін (РП).

Під керівництвом професора Познаньської музичної академії Пшемислава Палки, творчий колектив взяв участь у курсах для об’єднаного польського хору разом із хорами з Франції, Німеччини, Росії, Вірменії та України, який підготувала художня рада Полонійної Хорової Академії.

Також, вокальний ансамбль «Срібні голоси» презентував свою власну програму, з якої організатори обирали кращі твори для гала-концерту.

Окрім того,  ансамбль «Срібні голоси» успішно виконав свою сольну програму у костелі Святого Духа в Кошаліні. Глядач із вдячністю аплодував як польським, так і українським композиціям у виконанні колективу.

Кульмінацією зустрічей став спільний концерт усіх колективів у Кошалінській філармонії під назвою «Полонія в шану Станіславу Монюшко», де були представлені не лише твори власної програми хорів, а й твори видатного польського композитора: «Кум і кума», «Прилетіли соколи» і прославлений «Мазур» із опери «Страшний двір».

Участь народного аматорського польського вокального ансамблю «Срібні голоси» у 50-х Світових зустрічах полонійних хорів відбулась за підтримки управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень