A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

В Україні розпочалась реалізація спільного проекту Європейського Союзу та Ради Європи щодо захисту прав національних меншин в Україні

Дата: 22.06.2018 17:48
Кількість переглядів: 304

    18-19 червня 2018 року у м. Києві відбувся семінар з питань реалізації державної політики щодо забезпечення захисту національних меншин  в рамках  реалізації  спільного проекту Європейського союзу та Ради Європи «Зміцнення захисту національних меншин в Україні». Організаторами першого семінару виступили Офіс Ради Європи разом з Міністерством Культури України із залученням міжнародних експертів та представників від обласних структур України до компетенції яких входять питання захисту національних меншин.

     Відкрив семінар Директор департаменту у справах релігій та національностей Міністерства Культури України Андрій Юраш, який презентував ситуацію  щодо структур захисту національних меншин в Україні.

     З європейським досвідом виконавчих структур, що займаються питаннями захисту прав національних меншин у країнах – членах Ради Європи учасників семінару познайомили незалежний радник  при Офісі з питань захисту прав національних меншин в Уряді Республіки Сербія Владо Радулович та Секретар Уряду Республіки Чехії з питань національних меншин Мілан Поспішіл.

    У роботі семінару взяли участь керівники структурних підрозділів з національних питань Вінницької, Одеської, Тернопільської, Львівської та Чернівецької областей. Від управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації у дискусіях та обговореннях важливих питань з етнополітики взяла участь заступник начальника управління у справах національностей та релігій Алла Ратинська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень