A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ІІІ-й Фестиваль національних спільнот «Ми одна родина, наша рідна Брацлавщино!»

Дата: 24.06.2019 17:48
Кількість переглядів: 357

Подільське містечко Брацлав зі своїм величним історичним минулим втретє вітав  Міжнаціональний фестиваль «Ми одна родина, наша рідна Брацлавщино!», який відбувся 15 червня 2019 року. Цей фестиваль впевнено стає візитівкою міжнаціонального Брацлава.

Ініціатором та головним організатором Фестивалю, як і в минулі роки, виступила громадська організація «Товариство поляків «Відродження» на чолі з Лідією Яковенко –  активісткою  брацлавської громади.

Фестиваль відбувся у місцевому парку, де за традицією   була розгорнена тематична виставка «З бабусиної скрині», яка представляла побутово - ужиткові експонати національних спільнот Брацлавщини. Цього року виставку доповнили експонати  старообрядців, які проживають у Брацлавській слободі. У виконанні місцевих солістів та аматорських колективів лунали пісні українською, польською, єврейською, ромською мовами, також вперше були представлені  старообрядницькі пісні.

Привітали фестиваль голова Немирівської районної ради – Сергій Укринський та депутат обласної Ради Леонід Галушко. Заступник начальника управління у справах національностей  та релігій Вінницької облдержадміністрації  Алла Ратинська вручила подяку голові польського товариства Л.Яковенко та подякувала організаторам за проведення міжкультурного заходу, який сприяє ствердженню міжнаціональної дружби та злагоди в регіоні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень