A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Фестиваль талантів відбувся у православному дитячому таборі «Анфілада на Дністрі»

Дата: 26.07.2018 17:49
Кількість переглядів: 392

25 липня відбувся фестиваль талантів у православному дитячому таборі «Анфілада на Дністрі», який вкотре проводиться на березі р. Дністер поблизу Свято-Усікновенського Лядівського скельного чоловічого монастиря.

Серед 110 учасників табору є діти з Вінниччини, Хмельниччини, Києва та Донбасу. В одному із загонів є глухонімі діти, котрі також беруть участь в усіх заходах табору.

Розпочався фестиваль веселою танцювальною розминкою за участю усіх дітей і музичним флешмобом із димовими феєрверками які особливо порадували маленьких учасників табору. Потім настав час показати свої співочі таланти найкращим співакам «Анфілади». Чудовими голосами порадували слухачів Настя Яковлева та Зоряна Резидент. Гарну пісню про маму заспівав ансамбль з м. Деражні під керівництвом матінки Алли Костриці. Фестиваль прикрасили яскраві дуети Ані Волкотруб і Софії Мазуренко, Дар’ї Глови та її батька Василя, котрі заспівали авторську пісню про Україну, а також Вероніки Лащевської і Анни Клименко. Аня – донька переможця 7 сезону телевізійного шоу «Голос країни» протоієрея Олександра Клименка, котрий разом із донькою провів у таборі «Анфілада» кілька днів. Виступ переможця популярного пісенного конкурсу став «родзинкою» фестивалю. Священику аплодували стоячи, його пісні торкалися дущ і сердець слухачів. Спеціально для глухонімих дітей, пісні о. Олександр виконував із сурдоперекладом, який робила інструктор табору Наталія Циганкова. Між піснями о. Олександр розповідав дітям короткі повчальні історії і притчі про мету християнського життя.

Неймовірно тепла і привітна атмосфера фестивалю була створена чудовими виступами дітей і гостей «Анфілади». А наприкінці відбулося нагородження юних талантів. Грамоти співакам вручав керівник табору настоятель храму святої великомучениці Параскеви с. Мала Жмеринка Вінницької єпархії архімандрит Аркадій (Сенчуківський). Отець Аркадій жартував, незважаючи на втому і колосальний тягар, який він несе на своїх плечах, ось уже четвертий рік проводячи табір на березі Дністра. Гумор і справжня любов до дітей надають великої наснаги о. Аркадію і його помічникам у таборі. Крім юних талантів грамоти і подарунки отримали й гості фестивалю, а також благодійники,які сприяють проведенню табору.

Митрополит Симеон привітав усіх учасників з ювілеєм 1030-річчя Хрещення Київської Русі, якій відзначається в Україні, і наголосив, що табір «Анфілада» проводиться під молитовним покровом преподобного Антонія Печерського, який народився за п’ять років до Хрещення Русі, а у 1013 році заснував Лядівський монастир, який нині є духовним серцем «Анфілади на Дністрі». Архіпастир побажав Божого благословення усім учасникам і організаторам табору і кожному з присутніх подарував іконку Божої Матері.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень