A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Завдяки подарованому головою облдержадміністрації сертифікату близько 300 дітей з християнських таборів здійснили круїз по р. Південний Буг

Дата: 17.07.2017 17:54
Кількість переглядів: 364

13 та 14 липня 2017 року діти, що відпочивають в християнських таборах «Мир і Радість» с. Коло-Михайлівки та «Джерело Любові» м. Вінниці Церкви християн віри євангельської  здійснили безкоштовні подорожі на теплоході по р. Південний Буг.

Нагадаємо, сертифікати на круїз вручив голова обласної держаної адміністрації Валерій Коровій під час візиту до християнського табору 11 липня.

Дану подорож вдалося реалізувати завдяки проекту під назвою «Пізнаємо світ разом», який  другий рік поспіль здійснюється в рамках Програми підтримки діяльності національно-культурних товариств області та забезпечення міжконфесійної злагоди і духовно-морального розвитку Вінниччини.

Враховуючи те, що одним із головних завдань держави і церкви сьогодні є духовно-моральне виховання молодого покоління – майбутнього нашої держави управлінням у справах національностей та релігій облдержадміністрації спільно з Церквою християн віри євангельської розроблено план заходів культурно-просвітницького проекту,  який і реалізовано в християнських таборах. Гарним завершенням проекту стала річкова прогулянка під час якої близько 300 дітей  насолодилися живописними  краєвидами м. Вінниці, послухали цікаві розповіді про історію рідного міста, його таємниці та легенди.

Вінницьке обласне управління об’єднаної церкви християн віри євангельської велику увагу приділяє вихованню дітей та молоді на засадах здорового способу життя та християнської моралі. Молодому поколінню надається відповідна увага і в літній період. Щорічно власними силами релігійні громади ХВЄ в таборах «Джерело любові» м. Вінниця та «Мир і радість» с. Коло-Михайлівка Вінницького району оздоровлюють понад 1 тис. дітей та молоді.

Для дітей створені гарні умови для відпочинку - проживання в комфортабельних будиночках, які знаходяться в екологічно чистій зоні, 5 разове повноцінне харчування, різноманітний відпочинок. Під час табірних змін працюють різні гуртки, спортивні секції, ігрові та спортивні майданчики, проводяться виїзні екскурсії, конкурси, фестивалі тощо.

Окрім того, на базі цих таборів після дитячих змін, відпочивають люди з особливими потребами, в тому числі на інвалідних візках, особи похилого віку та одинокі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень