A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

День Республіки Азербайджан

Дата: 27.05.2019 18:01
Кількість переглядів: 314

Управління у справах національностей та релігій Вінницької облдержадміністрації щиро вітають Вас з одним із найяскравіших днів в історії Азербайджану, Національним святом Днем проголошення республіки Азербайджан!

Республіка Азербайджан має давню історію, зі своїми трагедіями і злетами. Народ Азербайджану з багатовіковою культурою і традиціями заслужено здобув національні інститути і новий державно-правовий статус.

Азербайджан признав незалежність України 6 лютого 1992 року, того ж дня було встановлено дипломатичні відносини між двома країнами.

Україна і Азербайджан здійснюють культурний обмін: спільні наукові конференції, спортивні змагання, творчі проекти. В обох країнах проходять Дні культури України в Азербайджані і Дні культури Азербайджану в Україні. Азербайджанський та український народи об’єднує добра і щиросердечна дружба.

Також, вітаємо вас зі Священним місяцем Рамадан! Це особливий час для віруючих, час очищення і перевірки стійкості духу.

Нехай Всевишній оберігає вас, ваші родини і чує всі молитви, звернені до нього! Бажаємо вам благополуччя, міцної віри, духовного просвітлення, радості та гармонії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень