A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

ПАСХАЛЬНИЙ КОНЦЕРТ

Дата: 20.04.2017 19:48
Кількість переглядів: 352

17 квітня представники управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації взяли участь у святковому заході – Пасхальному концерті, який проходив на Фонтанній площі Центрального міського парку м.Вінниці. Даний захід було організовано з ініціативи релігійних організацій церков «Вефіль», «Віфанія» та «Фіміам» євангельських християн-баптистів м.Вінниці та за сприяння Вінницького обласного управління євангельських християн-баптистів.

Цьогоріч, приводом для організації та проведення такого масштабного заходу релігійного спрямування, який зібрав понад 300 вірян протестантських церкви та пересічних вінничан, стало поєднання святкування Великодня Господнього з заходами, присвяченими 500-річчю Реформації, історичної події, яка дала поштовх до виникнення нового напрямку у християнстві – протестантизму.

 Даний святковий захід розпочався з вітального слова пастора Церкви «Вефіль» Анатолія Мартинюка, який привітав усіх присутніх зі Святом Великодня Господнього та музичної композиції «Пасхальна» у виконанні хору творчої молоді Церкви «Вефіль» євангельських християн-баптистів м.Вінниці. Продовжили концерт музичний гурт «Благодать» та ВІА Глорія, які виконали ряд духовних творів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень