A A A K K K
людям із порушенням зору
Вінниччина Релігійна та Міжнаціональна

Творчий вечір голови ромського національно-культурного товариства відбувся у м. Вінниці

Дата: 28.04.2017 21:40
Кількість переглядів: 314

 

     27.04.2017 року за підтримки управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації у Будинку Офіцерів м.Вінниця відбувся творчий вечір голови ромського національно-культурного товариства «Вінницького регіонального центру культури та мистецтва циганського народу «Девлеса, ромале!»» («З Богом, цигани!»), поета, композитора, гітариста та співака Андрія Сенченка, який також є головним режисером та художнім керівником циганського шоу-театру «Андо Шатро».

    Ромське національно-культурне товариство є активним учасником культурно-мистецьких заходів та благодійних концертів, які проводились у військових частинах, на передовій в АТО та шпиталях області.

    Зі славним ювілеєм Андрія Сенченка привітав начальник управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації Ігор Салецький, представники Ради національно-культурних товариств Вінницької області, зокрема: голови польських, білоруського, грузинського та інших спільнот Вінниччини.

     Ігор Салецький у своєму вітанні подякував ювіляру за плідну творчу працю та за активну діяльність щодо популяризації ромської культури, збереження традицій та самобутності народу, а також зазначив що управління створюватиме всі необхідні умови, для того щоб національні спільноти, які проживають на Вінниччині, почували себе комфортно.

  Від імені громадської організації «Рада національних товариств Вінниччини» привітав голова грузинського національно-культурного товариства «Арго» Нарсіа Мерабі, який наголосив: «Подільська земля, багата на гарних людей, стала рідною домівкою для народів багатьох національностей. І ми повинні зробити усе можливе, щоб цей святий край багатів і плідно розвивався».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень